Caesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel Vir

 

A Villa Caesar 2015 óta fogad Vendégeket. Kis családi panzióként működik Dalmácia különleges szigetvilágának egyik kicsi, de élettel teli szigetén, Vir

szigeten. A sziget központi részétől - Jadro-tól - 10 perc gyalog, a legközelebbi strand 5-6 percre található. A strand a szigetnek ezen a részén köves, aprókavicsos, ennek köszönhetően kristálytiszta. 

A panziónak tágas, mediterrán kertje és egy nagy medencéje van. A medence körül a napágyak ingyenesen állnak a Vendégek rendelkezésére. 

Az épület és a kert között egy 80 nm-es fedett terasz található étkezőasztalokkal és székekkel.  

Az épület aljában egy 70 nm-es közös konyha teszi komfortossá a sütni-főzni szerető vendégek nyaralását. A konyhában több nagyméretű fagyasztó és hűtőszekrény van.

A szobák berendezésénél a modern szállodai stílusjegyeket helyeztük előtérbe. A szobákban síkképernyős TV, ingyenes wifi, klíma, hajszárító, ágynemű, kishűtő, mikro áll vendégeink rendelkezésére.

   

Jöjjön el hozzánk, töltse nálunk szabadságát!

Élmény, kikapcsolódás várja Önt!