Caesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel Vir

Nyaralási tippek gyermekekkel Horvátországban

nyaralás Horvátországban gyerekekkel

 

Vizes kalandtúra a Zrmanja folyón

A rafting túrák helyszíne a kristálytiszta vizű Zrmanja-folyó, amely tavasztól őszig ad lehetőséget eme extreme sport kipróbálására a horvátországi nyaralásukat töltő gyermekek számára is. Nyáron az alacsony vízállás időszakában élvezheti az egész család a Zrmanja folyó hömpölygő folyamát, mind kajakkal, mind pedig kenuval. Ha nagyon kicsik a gyerekek, akkor a hajós utat ajánljuk.

 

raftingolás a Zrmanja folyón

 

Fürdőzés a Krka vízesés alatt

A Krka Nemzeti Park több, mint csak a vízesések, mielőtt csobbannának a gyerekekkel a Skradinski buk mészkő vízesésben nézzenek körül a környéken. Aztán nyílegyenesen menjenek az alsó tóhoz és jöhet a felfrissülést nyújtó merülés a vízesésben. Én mondom: Horvátország gyerekekkel csak szórakoztató élmény lehet !

 

 krka nemezeti park

 

Búvárkodás Horvátországban

A gyerekek imádni fogják a buvárkodást itt Horvátországban, mivel a Vir sziget strandjainak vize nagyon nyugodt. Amíg a legérdekesebb dolgok, amiket látni fognak csemetéi valószínűleg a kisebb halak, tengeri uborkák és tengeri sünök lesznek, egy horvátországi búvárkodás remek alkalom a gyerekeknek arra, hogy tapasztalatot szerezzenek a vízbe merülés területén.

 

horvátországi tengeri búvárkodás

 

Tánc a sötétben Zadarban

Ahogy magunkba szívtuk a rengeteg napfényt a nap folyamán, következhet a Nap köszöntése Zadarban, amely beragyogja az éjszakát. Ez a műalkotás Nikola Bašić építész remekműve, amely több rétegű üveg lapokból áll és Zadar óvárosához tartozik. Hagyja, hogy a gyerekek élvezzék a nyári este ’ hűvös ’ zenei show-ját.

 

a Nap köszöntése Zadarban

 

Tenisz tábor gyerekeknek a Vir szigeten

A mindennapos teniszoktatás mellett gyermekei ANGOL nyelvoktatásbn is részesülhetnek a Vir szigeten. A gyermekek számos szabadidős programban vehetnek részt, mint például: vadvizi evezés, kirándulások, szalonnasütés vagy a gyerekek körében nagy népszerűségnek örvendő minidisco.

 

tenisz tábor a Vir szigeten

 

Ez a júniusban, két időpontban megrendezendő gyermek program egy tenisz versennyel zárul az utolsó napon. A kísérő szülőknek is tudunk szállást biztosítani. Részletek itt

 

Twitter | Pinterest | Tumblr | Blogspot | Facebook