Caesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel Vir

Budapesttől az M7-es autópályán Letenye irányába kell jönni. Letenyétől az A4-es autópályán Zágrábig. Ezután át kell térni az A3-as autópályára, majd az A1-esre Split irányába.

Az A1 autópályáról (Zágráb - Zadar - Split) a 253-as kilóméterkőnél kell letérni (Zadar 1-es kijárat, "Zadar Zapad", Nin). Az autópálya kijárat után az első bal kanyar után lesz egy benzinkút az út bal oldalán. Itt érdemes tankolni mert Vir szigetig már nincs több kút ami útba esik, csak a Zadar felé vezető másik főút mellett. Az autópálya kijárat után a jelzőtáblákon Nin, Privlaka vagy Vir feliratot figyelje, Zadarig nem kell elmenni.

A horvát autópályák díjkötelesek, fizetőkapus rendszer van. Ha Letenyénél kelnek át a határon Horvátországba, Vir szigetig 2 helyen kell fizetni (Zágráb előtt és ZADAR1 kijáratnál). Az első szakasz (Letenye/Gorican-Zágráb) díja 42 kuna személyautók részére, a második szakasz (Zágráb - Split) ZADAR1 kijáratig 117 kuna.

 

Az autópálya-díjat Euro-val is fizethetjük, de érdemesebb horvát kunát (HRK) váltani és azzal fizetni. Javasoljuk készítse ki előre a pontos összeget. Benzinkút a Zadari lehajtó után található a sziget felé vezető úton, vagy a szigetről haladva Zadar felé (a szigettől 8 km-re).

 

Kisgyermekekkel utazó vendégeink figyelmébe ajánljuk a Marché éttermeket, ahol az udvaron és az étteremben játszótér, a mosdóban pelenkázó is található. Két Marché étterem található Zágráb - Zadar közötti szakaszon. Az első Karlovac előtt a 32. kilométernél, a Draganic pihenőhelyen, a második pedig a Dobra pihenőhelyen.