Caesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel Vir

 Vendégeink számos térítéses szolgáltatás közül válogathatnak kedvükre. Igyekszünk ezekkel a programokkal a szigeten töltött nyaralásukat még változatosabbá és felejthetetlenebbé tenni.

 

Saját kisbuszunkkal hétköznaponként fakultatív kirándulásokat szervezünk, melyeket vendégeink a helyszínen vagy előre bejelentkezés alapján is igénybe vehetnek.

 

Hétfőn és csütörtökön

Kornati hajókirándulás 300 Kn

 

 

 

A Kornati - szigetcsoport, a horvát Adriai-tenger és a Földközi-tenger legtagoltabb szigetcsoportját alkotja. Elbűvölő szépsége, áttetsző tisztasága, megőrzött gazdag tengeri világa miatt, már 1980-ban a Kornati - szigetek nagyobb részét nemzeti parkká nyilvánították. Nevét a szigetcsoport legnagyobb tagjáról, a Kornat szigetről kapta.

 

 

Kedden és Pénteken

Vadvizi evezés gyerekeknek 350 felnőtteknek 430 Kn

 

 

A kékeszöld vizű Zrmanja folyón való vadvizi evezés felejthetetlen kaland, melynek minden pillanata a varázslatos környezet élvezetével egészül ki. A folyó olyan tiszta, hogy iható, a fürdés pedig a víz hüvössége ellenére is kellemes.

 

Szerdán és Szombaton

 

Kirándulás a Krka vízeséshez 390 Kn

 

 

A Krka Nemzeti Park fő látványossága egy hatalmas és hosszú vízesésrendszer, amit egy gyalogos útvonalon teljesen körbe lehet járni. A nyári nagy hőségben kimondottan jól esik, az alig egy órányi erdei séta.