Caesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel Vir

A központban különféle üzletek és szolgáltatások is megtalálhatóak: orvosi rendelő, gyógyszertár, zöldség- gyümölcs-, halpiac,butikok,pékségek,boltok,bevásárlóközpont (Konzum),vendéglők, kávézók és különféle üzletek.

                                                                  Vendégeinknek lehetőségük van jet-ski, motorcsónak, valamint hajó bérlésére. Egyéni igények szerint tudunk kirándulásokat szervezni akár Vir sziget körül,Whinetou kanyonba Zrimanja vagy a Kornati szigetekre is az Ezüst Tóhoz,-mindezt saját hajóval . Extrém vízisport szerelmesei pedig a Zrimanja folyón egy csodálatos vadvizi evezésen tudnak részt venni,ahol kajak,kenu és rafting közül válogathatnak.Lehetőség van búvárkodásra is,mert a Vir sziget érintetlen vizivilága csodálatos.

A szigeten számos étterem, valamint minden korosztály számára megfelelő szórakozóhelyek találhatóak. Fiataloknak coctail bárok és Vir disco,az idősebbek számára élőzenés éttermek biztosítják az este jó hangulatát. A szigethez közel található Horvátország egyik legismertebb disco paradicsoma Zrce, amit Európa szerte Kis-Ibizaként emlegetnek. Szárazföldön és hajóval egyaránt megközelíthető.