Caesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel VirCaesar-Hotel Vir

A Villa Caesarban egyedül álló módon nem kell keresgélned a programlehetőségeket. Tudjuk, hogy nem mindig élvezetes egy hétig a tengerparton feküdni, és néha egy kis kalandra is vágyik az ember, éppen ezért nálunk lehetőséged van saját hajónkkal szelni a hullámokat! Érezzétek milyen, amikor csak Ti vagytok és a gyönyörű kék tenger, vagy milyen érzés kikötni egy lakatlan szigeten!

 

Az adrenalin kedvelő vendégeinknek rafting kirándulást is szervezünk, melyre nyugodtan lehet vinni a kicsiket, hiszen a folyón az evezés teljesen biztonságos, csak itt-ott lehetséges nagyobb pulzusszám emelkedés.

 

És ha esetleg a hosszabb hajózásokat kedvelitek, akkor sem kell a recepciónál messzebre mennetek, hiszen mindent elintézünk, hogy eljussatok a tengeren Kornatiba és vissza!

 

Keress minket a recepción, vagy az elérhetőségeink között, ahol minden információt elmondunk! Ne feledd, a vidám és tartalmas nyaralás a Caesarban garantált!